Desyt – Designad yta

Desyt är ett företag som tycker att idéer och fritt tänkande kring formgivning och design är viktigt. Vår ambition är att vara en del i den processen. Inriktningen är att ta fram unika textila golv och mattor för offentlig miljö och heminredning.

Sortimentet väljs ut av vår designavdelning, men vi samarbetar också med formgivare, designers och kreatörer från olika branscher. Mattorna är till stor del vävda och tuftade, de innehåller naturmedel men även syntetfibrer, vilket är vanligt förekommande i offentliga sammanhang.

Vi tittar ständigt efter nya produktionstekniker och material, som kan ge möjligheter till nya spännande och personliga intryck.

Vill du veta mer om oss, eller har du tankar kring Desyt? Kontakta oss så berättar vi mer. Vi ser alltid fram emot nya spännande kontakter och dialoger!

 

Miljötänkande

På Desyt har vi ett stort fokus på miljön. Därför ställer vi höga krav på vår tillverkning, frakt och på våra samarbetspartners. Detta då vi vill se till att vår verksamhet följer de miljörestriktioner som krävs inom textil tillverkning, från beställning till leverans.